2e Nunspeetse Lentetocht op zaterdag 19 mei

8 mei 2018

Te voet de mooiste plekjes van de gemeente Nunspeet ontdekken? Zo begon de Nunspeetse Lentetocht een jaar geleden. Enkele enthousiaste lokale wandelfanaten staken de koppen bij elkaar en met meer dan 400 deelnemers op de eerste editie is een nieuw evenement geboren. Na het grote succes van de eerste Nunspeetse Lentetocht vorig jaar wordt op zaterdag 19 mei aanstaande de tweede editie georganiseerd.

sponsorbericht_lentetochtDe Nunspeetse lentetocht is genieten van de Veluwe in het voorjaar. Het is een prachtige wandeltocht door het natuurschoon van de gemeente Nunspeet. De natuur komt weer tot bloei, bij uitstek het moment voor een wandeling. Dankzij de twee routes van 15 en 30 kilometer is de Lentetocht geschikt voor beginners, meer geoefende of zelfs doorgewinterde wandelaars. De routes bieden opnieuw een prachtig beeld van al het schoons dat Nunspeet te bieden heeft.

Sponsoren en startpunt

De Nunspeetse Lentetocht wordt mede mogelijk gemaakt dankzij hoofdsponsor sportschool Cheap-Fit en met medewerking van Landgoedhotel Villa Vennendal en Hoegen Fietsverhuur. Startpunt op zaterdag 19 mei is bij Landgoedhotel Villa Vennendal aan het Vennenpad 5 in Nunspeet, bij gebouw ‘de Oldtimer’ tussen 08:00 en 10:00 uur. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.nunspeetselentetocht.nl.

Eerdere nieuwsberichten

Wat is wijsheid?

Wat is wijsheid?

Onderstaande column is deze week te lezen in de Nunspeet Huis aan Huis. Wat is wijsheid? Het houdt de gemoederen al...

Nunspeetse Heideloop

Nunspeetse Heideloop

Op 26 augustus zal de jaarlijkse Nunspeetse Heideloop gehouden worden met de start vanuit het dorpshuis de Horsterhoek...