3e Nunspeetse Lentetocht op zaterdag 11 mei 2019

30 maart 2019

Op zaterdag 11 mei staat de derde editie van De Nunspeetse Lentetocht gepland. De Lentetocht is een wandeltocht door het prachtige natuurschoon van de gemeente Nunspeet. De natuur op de Veluwe komt in het voorjaar weer tot bloei wat ervoor zorgt dat het extra genieten is. Iedereen komt weer naar buiten en de lente is bij uitstek het geschikte moment voor een wandeling. Dankzij de twee routes van 15 en 30 kilometer is de Lentetocht geschikt voor beginners, meer geoefende en zelfs voor doorgewinterde wandelaars.

De routes bieden opnieuw een fraai beeld van al het schoons in de gemeente Nunspeet en haar kernen. De afgelopen twee edities leverde mooie reacties op en de Lentetocht is ook qua deelname uitgegroeid tot wandelevenement van formaat. De organisatie is in handen van de Vereniging Gemeentebelang en zij zetten de wandeltocht uit in de bossen en heidevelden om de wandelaars extra te laten genieten van de natuurlijke omgeving.

Sponsoren en startpunt

De Nunspeetse Lentetocht wordt mede mogelijk gemaakt dankzij hoofdsponsor fitnesscentrum Cheap-Fit Fitness uit Nunspeet en met medewerking van Landgoedhotel Villa Vennendal en Hoegen Fietsverhuur. Het startpunt op zaterdag 11 mei is traditiegetrouw bij Landgoedhotel Villa Vennendal, bij gebouw ‘de Oldtimer’ tussen 08:00 uur en 10:00 uur. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.nunspeetselentetocht.nl.

 

Eerdere nieuwsberichten