Afscheid Henry en Julia

28 maart 2018

Tijdens een bijzondere raadsvergadering , waarin afscheid werd genomen van de oude gemeenteraad, heeft Gemeentebelang twee raadsleden in het zonnetje gezet. Henry Stulen en Julia Vriend hadden beide voorafgaand aan de verkiezingen aangegeven in de nieuwe raadsperiode 2018 – 2022 niet meer (direct) beschikbaar te zijn voor het raadswerk.

Julia Vriend – Sociaal betrokken

IMG_0588

Julia Vriend gaat de raad verlaten vanwege haar drukke werkzaamheden met haar eigen bedrijf, haar studie rechten en haar gezin. Julia heeft zich als raadslid sinds 2012 voor Gemeentebelang altijd sterk gemaakt voor de sociaal portefeuille (Maatschappij & Middelen). In haar werk als bewindvoerder heeft zij de nodige praktijkervaring in de gemeentelijke besluitvorming kunnen toepassen. De burgemeester sprak lovende woorden over de bescheidenheid en de betrokkenheid van Julia om mensen weer in de maatschappij te laten meedoen. Namens de Vereniging Gemeentebelang hebben wij Julia alvast een cadeau aangeboden en wij zullen haar in de aankomende ledenvergadering nogmaals in het zonnetje zetten.

 

Henry Stulen – Koninklijke onderscheiding

2018-03-27-PHOTO-00000030

Henry Stulen is sinds 2002 raadslid en sinds 2006 fractievoorzitter geweest van Gemeentebelang en ontving zelfs een koninklijke onderscheiding voor zijn inzet voor de lokale maatschappij. Zijn inzet voor de gemeente Nunspeet en uiteraard voor Gemeentebelang is van onschatbare waarde, want Henry is altijd in verbinding met de inwoners. Ook de burgemeester is het niet ontgaan dat Henry de informatie letterlijk bij de inwoners ophaalt en in de raadzaal wist te brengen. Gezien zijn staat van dienst heeft Henry gekozen voor een rol op de achtergrond bij Gemeentebelang. Eveneens voor Henry was er een cadeau vanuit de Vereniging Gemeentebelang voor de tomeloze inzet en wij zullen hem bij de komende ledenvergadering wederom bedanken.

Eerdere nieuwsberichten

Column Huis aan Huis: Begrip

Column Huis aan Huis: Begrip

Onderstaande column schreef ons steunfractielid Thomas van den Hoorn afgelopen week voor de Nunspeet Huis aan Huis...