Aftellen naar de 11e Nunspeetse Heideloop

9 augustus 2019

NUNSPEET – Hardlopers en wandelaars kunnen zich weer opmaken voor een mooie loop over de bloeiende heide en door de mooie bossen van de gemeente Nunspeet. De 11e Nunspeetse Heideloop gaat op zaterdag 31 augustus van start op de gebruikelijke locatie aan de Stakenbergweg in Elspeet. Het terrein is licht glooiend en gaat voornamelijk over zand- en bospaden.

Vooraf inschrijven

Via www.nunspeetseheideloop.nl is het voor (hard)lopers mogelijk zich in te schrijven en meer informatie te vinden. De voorinschrijvers ontvangen een korting op het inschrijfbedrag. Er zijn drie hardloopafstanden (5 km, 10 km en 15 km) en er zijn ook 3 wandelafstanden, te weten de 10 km, de 15 km en de 25 km. De routes gaan over (on)verharde paden door heidevelden en door glooiend bosgebied.

Vrienden van het Noord-Veluws Museum

De organisatie is in handen van Vereniging Gemeentebelang en traditioneel schenken zij een gedeelte van de opbrengst aan een lokaal goed doel. Voor de 11de editie van de Nunspeetse Heideloop is gekozen voor Stichting Vrienden van het Noord-Veluws Museum. De Stichting Vrienden van het Noord-Veluws Museum helpt mee in het beheer en de aanschaf van de museumcollectie.

Extra verassing

Hoofdsponsor BCE helpt organisaties succesvol te automatiseren en is voornamelijk actief in de zorgsector. Als extra verrassing stellen zij daarom een mooi geldbedrag ter beschikking aan een goed initiatief in de zorgsector. Bovenop het hoofdsponsorschap van de Nunspeetse Heideloop heeft BCE een bedrag van 1000 euro vrijgemaakt voor een goed doel. En voor de 11e editie is gekozen dit bedrag, in de vorm van door ACES Direct geleverde tablets, te schenken aan de Zorggroep Noord West Veluwe”.

Eerdere nieuwsberichten

Column Huis aan Huis: Begrip

Column Huis aan Huis: Begrip

Onderstaande column schreef ons steunfractielid Thomas van den Hoorn afgelopen week voor de Nunspeet Huis aan Huis...