BCE opnieuw hoofdsponsor van de Nunspeetse Heideloop

1 februari 2019

NUNSPEET – Evenals vorig jaar is BCE uit Bilthoven hoofdsponsor van de Nunspeetse Heideloop. Het adviesbureau sponsort voor de tweede keer op rij het bekende wandel- en hardloopevenement van Vereniging Gemeentebelang.

Goede doelen Nunspeetse Heideloop

De elfde editie van de Nunspeetse Heideloop, met start en finish op de Stakenberg in Elspeet, staat gepland op zaterdag 31 augustus 2019. Naast de sportieve doelstellingen zullen zowel de Vereniging Gemeentebelang als BCE weer een bijdrage ter beschikking stellen voor een goed doel. Vorig jaar waren de IJsvereniging Hulshorst (vanuit Vereniging Gemeentebelang) en Philadelphia, locatie Piersonstraat (vanuit BCE) de gelukkigen. Zij ontvingen beiden als maatschappelijk goed doel in de gemeente Nunspeet een financiële ondersteuning.

Meld een goed doel aan

BCE stelt voor de editie in 2019 ook weer een bedrag van maar liefst duizend euro beschikbaar aan een goed doel in de zorg. Iedereen die een goede maatschappelijk bestemming weet voor het sponsorbedrag van BCE nodigen wij van harte uit om zich te melden via: [email protected].

BCE als maatschappelijke partner

De labyrintfiets, volledig uitgerust met digitale nieuwtjes, die vorig jaar werd geleverd aan Philadelphia locatie Piersonstraat, past goed bij de innovatieve oplossingen die BCE samen met betrokken zorgorganisaties probeert te vinden. BCE houdt zich namelijk landelijk bezig met het optimaliseren van de processen bij onder andere zorginstellingen en verzekeraars. In deze sectoren maakt men veel gebruik van digitalisering. Ook voor de Nunspeetse Heideloop 2019 is BCE dus weer op zoek naar een maatschappelijk goed doel in de zorg.

Eerdere nieuwsberichten

Werkbezoeken

Werkbezoeken

De afgelopen maanden heeft Gemeentebelang diverse interessante en zinvolle werkbezoeken afgelegd. Het is niet alleen...