Even voorstellen: Tom Nowee en Jannie Drost

19 december 2018

Goedendag, wij zijn Tom Nowee en Jannie Drost, twee nieuwe (Jong) Gemeentebelangers. Graag zouden wij ons in dit artikel willen voorstellen!

Wie zijn wij? Wij zijn twee Bedrijfskunde MER studenten die zijn opgegroeid in Nunspeet. Door een project dat wij uitvoeren voor onze opleiding bij de gemeente, zijn wij terecht gekomen bij Gemeentebelang. De partij die zich inzet voor alle bewoners van Nunspeet. Dit vonden wij een mooie kans en grijpen wij ook met beide handen aan.

Tom: Politiek heeft altijd mijn interesse gehad. Tot voorkort meer in een passieve vorm. Ik volgde de lokale onderwerpen en had hier ook zeker een mening over. Daarentegen was ik van gedachte dat de visie van een 20 jarige ‘kritische student’ weinig gehoor kreeg. Gemeentebelang heeft mij hier in doen verbazen. Het gevoel van betrokkenheid en de interesse in de visie van jongeren motiveert mij om me in te zetten voor de vereniging.

Ik ben zoals al eerder gezegd opgegroeid in Nunspeet. Ik heb op het Veluvine gezeten, daarna Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener gedaan te Zwolle en ben daarna Bedrijfskunde MER gaan studeren te Zwolle. In mijn vrije tijd werk of studeer ik veel. Klinkt saai, is het soms ook, maar resultaten behalen zichzelf niet. 🙂

Verder ga ik er graag op uit, leuke tripjes naar binnen- en buitenland samen met vriendinlief: Jannie.

Jannie: Tot voor kort lag mijn visie wat meer op het bedrijfsleven. Toen Tom en ik via onze studie samen een onderzoek begonnen bij de gemeente Nunspeet betrapte ik mezelf er op hoe interessant ik de gang van zaken binnen de gemeente vind gaan. Zodoende was het voor mij ook een hele leuke kans om mij bij Gemeentebelang aan te sluiten en hiervoor in te zetten.

Ik ben geboren en getogen in Nunspeet. Ik heb eerst de HAVO gedaan op het Nuborgh College Veluvine en Lambert Franckens College, daarna heb ik ervoor gekozen om Bedrijfskunde MER te gaan studeren, hoewel ik altijd een hart zal hebben voor geschiedenis.

In mijn vrije tijd zit in dan ook graag met mijn neus in de geschiedenis boeken en probeer ik mijn kennis hierover zo veel als mogelijk te vergroten. Daarnaast maak ik graag leuke tripjes/ uitjes samen met mijn vriend.

Eerdere nieuwsberichten

Werkbezoeken

Werkbezoeken

De afgelopen maanden heeft Gemeentebelang diverse interessante en zinvolle werkbezoeken afgelegd. Het is niet alleen...