GEMEENTEBELANG EN BCE HELPEN PHILADELPHIA

22 september 2018

NUNSPEET Vereniging Gemeentebelang en BCE hebben tijdens de familiedag op locatie Piersonstraat een cheque van duizend euro overhandigd aan Philadelphia. Het bedrag is bedoelt als bijdrage voor de aankoop van een labyrintfiets voor de bewoners. Met een labyrintfiets kunnen bewoners van de Piersonstraat virtuele fietstochten maken. De fietstochten op de labyrintfiets dragen bij aan zowel het fysieke welzijn van de bewonersalsook het geestelijke welzijn.

Nunspeetse Heideloop

05D1586D-05D3-4330-BBD4-A2FEF7072A2EDe Vereniging Gemeentebelang organiseerde in augustus voor de tiende keer de NunspeetseHeideloop. De Nunspeetse Heideloop is een (hard)loopevenement met regionale bekendheid met start en finish op de Stakenberg in Elspeet. En ook de tiende editie was een succes met een kleine tweehonderd hardlopers.

 Goede doelen

Naast het sportieve succes maakte hoofdsponsor BCE bekend de tiende editie extra te ondersteunen. Naast het jaarlijks maatschappelijk doel waar Vereniging Gemeentebelang een deel van de opbrengst aan schenkt, maakte BCE bekend een fors bedrag aan een goed doel te besteden in de zorg. De tiende editie leverde zo maar liefst een financiële bijdrage aan twee goede doelen op. Voor de tiende editie is namelijk een bedrag toegekend aan de IJsvereniging in Hulshorst en dankzij hoofdsponsor BCE ook een bijdrage aan de labyrintfiets op locatie Piersonstraat.

BCE

BCE is een adviesbureau in Bilthoven, wat zich in heel Nederland bezighoudt met het optimaliseren van de processen binnen onder andere zorginstellingen en bij verzekeraars. In deze sectoren maakt men veel gebruik van digitalisering. De labyrintfiets, die royaal is uitgerust met digitale nieuwtjes, past dan ook prima bij de innovatieve oplossingen die BCE samen met de betrokken zorgorganisaties probeert te vinden.

Door de bewoners van de locatie werd dan ook enthousiast gereageerd toen de fiets binnen kwam. Zij waren erg blij met de bijdrage die de Vereniging Gemeentebelang en BCE hieraan geleverd hebben.

Eerdere nieuwsberichten

Werkbezoeken

Werkbezoeken

De afgelopen maanden heeft Gemeentebelang diverse interessante en zinvolle werkbezoeken afgelegd. Het is niet alleen...