Gemeentebelang gaat voor de winst

2 februari 2022

NUNSPEET – Gemeentebelang wil als grootste politieke partij uit de bus komen bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Met de slogan ‘Stem voor’ gaat de lokale partij voor de winst, aldus de enthousiaste lijsttrekker Mark van de Bunte: “Gemeentebelang ziet het als haar taak dé stem voor alle inwoners in de gemeenteraad te zijn.”

Van de Bunte licht toe: “Met de slogan ‘Stem voor’ doen we zowel een oproep als een belofte. We vragen onze inwoners te stemmen voor al die onderwerpen die zo belangrijk zijn in onze gemeente: Betaalbaar wonen, veiligheid, sport, cultuur, recreatievoorzieningen en ga zo maar door. De belofte is dat wíj die stem voor al onze inwoners zijn, op al die onderwerpen en voor alle kernen.”

Gemeentebelang is ambitieus en gaat daarnaast onder andere voor de uitbreiding van het sportpark in Hulshorst en de verdere ontwikkeling van de bedrijvenstrip in Elspeet. Ook de verbetering van Nunspeet aan Zee, herkenningspunten langs de A28, de verbetering van de stationsomgeving en een verkeersveilig Vierhouten zijn belangrijke speerpunten. Van de Bunte is trots en enthousiast: “Een stem voor Gemeentebelang is een stem voor een nog mooiere gemeente.”

Flyer
Met behulp van een ambitieus verkiezingsprogramma hoopt Gemeentebelang zo veel mogelijk stemmen te trekken. Om iedere inwoner daadwerkelijk te bereiken is het verkiezingsprogramma ook uitgegeven in een handige en overzichtelijke flyer. De flyer met de standpunten van Gemeentebelang valt in de aanloop naar de verkiezingen bij elk huishouden in de gemeente op de deurmat.

Nieuwe website
Tegelijk met de presentatie van het visieprogramma en de flyer heeft Gemeentebelang ook een vernieuwde website gelanceerd, geheel in lijn met de thema’s uit het verkiezingsprogramma. Het is een uitnodigende website met actualiteiten en uitgebreide uitleg over hoe de lokale partij ook de komende vier jaar het verschil wil maken. De site wordt de komende periode verder aangevuld met beeldmateriaal en achtergronden en is op www.nunspeet-gemeentebelang.nl te vinden.

Eerdere nieuwsberichten

Column Huis aan Huis: Begrip

Column Huis aan Huis: Begrip

Onderstaande column schreef ons steunfractielid Thomas van den Hoorn afgelopen week voor de Nunspeet Huis aan Huis...