Gemeentebelang sponsorloop voor SOS Nunspeet

27 februari 2021

NUNSPEET – Op zaterdag 27 februari 2021 heeft Gemeentebelang Nunspeet een sponsorloop georganiseerd ten gunste van SOS Nunspeet.

Om de lokale ondernemers te ondersteunen zijn beide Gemeentebelang wethouders Marije Storteboom en Mark van de Bunte de uitdaging aangegaan om zoveel mogelijk rondes hard te lopen om de Zandenplas.

Topprestatie

Marije en Mark hebben hun grenzen vandaag verlegd. Beiden hadden nog nooit zoveel kilometers aan 1 stuk hardgelopen als nu gepresteerd. Een ongelofelijke topprestatie. Samen hebben zij 28 rondes van 1,5 km hardgelopen, dit staat voor een marathon aan kilometers!!!

Donatie

Op dit moment komen de donaties nog binnen. Maar we kunnen al melden dat we € 1.000,- hebben opgehaald. Mede dankzij Dierspecialist Berben die elke euro tot de 500 verdubbeld heeft. En dank aan een ieder die gedoneerd heeft of dit weekend nog gaat doneren. Daarnaast kan er komende ook nog gedoneerd worden bij de andere acties van SOS Nunspeet.

Na het weekeinde wordt de definitieve balans opgemaakt en wordt de donatie gedaan aan SOS Nunspeet.

Eerdere nieuwsberichten

Wat is wijsheid?

Wat is wijsheid?

Onderstaande column is deze week te lezen in de Nunspeet Huis aan Huis. Wat is wijsheid? Het houdt de gemoederen al...

Nunspeetse Heideloop

Nunspeetse Heideloop

Op 26 augustus zal de jaarlijkse Nunspeetse Heideloop gehouden worden met de start vanuit het dorpshuis de Horsterhoek...