Gemeentebelang trots op hoog(s)tepunt op De Wiltsangh

14 december 2021

Het bereiken van het hoogste punt van het nieuwe zwembad, sporthal en turnhal is voor Gemeentebelang letterlijk een hoogtepunt. De lokale partij is trots op de sportieve ambities van de gemeente en kijkt uit naar de opening van een uniek en prachtig sport- en recreatiecentrum eind 2022.

Gemeentebelang heeft vanaf het begin gepleit voor een win-win situatie door alles op sportpark De Wiltsangh te realiseren. Het proces om daadwerkelijk te komen tot nieuwbouw is een weg geweest waarbij vele hobbels zijn genomen. In de jaren 2013/2014, nog midden in de financiële crisis, werd renovatie van De Brake onderzocht. Hetgeen grote investeringen en onzekerheden met zich meebracht.

Onderdelen zijn te vervangen, maar het omhulsel blijft een oldtimer en ook verkeerstechnisch gezien ligt De Brake niet gunstig voor de bezoekers”, aldus raadslid Martin Mol. “Nieuwbouw op sportpark De Wiltsangh is door Gemeentebelang daarom altijd als beste locatie genoemd. Alle faciliteiten onder één dak op De Wiltsangh met een goede ontsluiting op de rondweg.”

Multifunctioneel
Voor Gemeentebelang moet het in één keer goed. De partij is daarom blij dat het nieuwe zwembad met sport- en turnhal voorzien is van alle gemakken. Er onder meer een uitgebreid recreatief zwembad met bandenglijbaan, een grote sporthal en aparte turnhal. Nu het hoogste punt is bereikt zijn de contouren goed zichtbaar voor de inwoners. Gemeentebelang vestigt daarom nogmaals de aandacht op de multifunctionele inzetbaarheid. Het moet straks voor iedereen een ware belevenis zijn om te zwemmen in het doelgroepenbad of interactief te bewegen in de sporthal.

 

 

Eerdere nieuwsberichten

Column Huis aan Huis: Begrip

Column Huis aan Huis: Begrip

Onderstaande column schreef ons steunfractielid Thomas van den Hoorn afgelopen week voor de Nunspeet Huis aan Huis...