Gemeentebelang winnaar Nunspeet Verbindt

5 november 2018

Gemeentebelang heeft de derde editie van Nunspeet Verbindt gewonnen. Nunspeet Verbindt heeft als doel elkaar beter te leren kennen en een kijkje te krijgen in elkaars belevingswereld. Door in teamverband opdrachten uit te voeren draagt Nunspeet Verbindt bij aan verbinding tussen verschillende maatschappelijke groeperingen. Het Gemeentebelangteam, bestaande uit Marije Storteboom, Corrie Jansen, Edward Koers, Marc Konings, Martin Juffer en Pieter Jan van Rossen voerde de opdrachten het beste uit. In totaal deden bijna 20 teams mee.

Opbrengst & goed doel

De opbrengst van Nunspeet Verbindt is altijd gekoppeld aan een goed doel. Voor de derde editie is gekozen voor het nieuw op te zetten wijkontmoetingscentrum (WOC) op de Veluwse Heuvels. Nunspeet verbindt groeit elk jaar en zo stijgt ook de opbrengst voor het goede doel. De opbrengst van de derde editie bedraagt maar liefs € 2.400. Een mooi bedrag wat geheel ten goede bedrag komt voor het WOC op de Veluwse Heuvels.

Lionsclub & SWN
Nunspeet Verbindt is een competitie tussen verschillende teams uit gemeente Nunspeet waarbij samenwerking, inzicht, behendigheid, maar vooral plezier centraal staan. Het evenement wordt georganiseerd door de Lionsclub Nunspeet in samenwerking met Stichting Welzijn Nunspeet. Ieder team heeft een andere achtergrond zoals ouderenzorg, hulpverlening of vrijwilligerswerk. Het is voor iedereen mogelijk om mee te doen.

Gemeentebelang is er in ieder geval volgend jaar zeker weer bij zijn om haar titel te verdedigen!

Eerdere nieuwsberichten

Column Huis aan Huis: Begrip

Column Huis aan Huis: Begrip

Onderstaande column schreef ons steunfractielid Thomas van den Hoorn afgelopen week voor de Nunspeet Huis aan Huis...