Indribbelen

7 april 2018

football-3209259_960_720De eerste week van de maandelijkse vergadercyclus zit erop. Dinsdagavond fractieoverleg voor de commissies waar de lijnen verder zijn uitgezet en de agendapunten zijn besproken. Donderdagavond het eerste optreden van de nieuwe raadsleden in de commissie Maatschappij & Middelen voorgezeten door Corrie Jansen als commissievoorzitter. Mooi om te zien dat al het voorwerk van steunfractielid zijn resulteert in actieve deelname in de gemeenteraad en deze eerste vergadering enkele vragen zijn gesteld en inbreng is geleverd aangaande de agendapunten.

Dinsdagavond ook het 2e duidingsdebat gehad. Met de SGP en de ChristenUnie gaat onze fractie de coalitieonderhandelingen in. Voor mij een nieuw traject waar ik vol belangstelling naar uit zie. Van belang hierbij is uiteraard om de speerpunten uit ons verkiezingsprogramma in het coalitieakkoord te krijgen zodat een nieuw akkoord ook daadwerkelijk een Gemeentebelang stempel mee krijgt dat recht doet aan de verkiezingsuitslag én onze slogan: Meer voor Elkaar. De komende weken zullen Marije en ik samen met Henry Stulen als adviseur hiermee aan de slag gaan. Wij hebben er zin in!

Eerdere blogs

Kloof

Kloof

Ook als lokale partij hebben wij uiteraard de verkiezingen voor de provinciale staten en indirect voor de eerste kamer...

Wauw, wat is dit mooi geworden!

Wauw, wat is dit mooi geworden!

In 2017 heeft de gemeenteraad unaniem besloten over te gaan tot herinrichting van het sportpark in Nunspeet. In 2021...

Elektrificatie of kortsluiting?

Elektrificatie of kortsluiting?

Afgelopen donderdagavond stond het onderwerp “Kapitaalbehoefte Regionale Netwerkbedrijven” op de agenda van de...