Inschrijving 11e Nunspeetse Heideloop geopend

22 juni 2019

NUNSPEET – Op zaterdag 31 augustus zal de elfde Nunspeetse Heideloop van start gaan op de gebruikelijke locatie aan de Stakenbergweg in Elspeet. De voorbereidingen van het jaarlijkse wandel- en hardloopevenement zijn ondertussen in volle gang en de inschrijving is geopend. Ook voor deze elfde editie is er weer een uniek aandenken beschikbaar voor alle deelnemers..

Voorinschrijving geopend

Via www.nunspeetseheideloop.nl is het voor (hard)lopers mogelijk zich in te schrijven en meer informatie te vinden. Een voorinschrijving is tegen een lager inschrijfbedrag dan inschrijven op de dag van het evenement zelf. Er zijn drie hardloopafstanden (5 km, 10 km en 15 km) en er zijn ook 3 wandelafstanden, te weten de 10 km, de 15 km en de 25 km. De routes gaan over (on)verharde paden langs bloeiende heidevelden en door glooiende bossen.

Vrienden van het Noord-Veluws Museum

Traditioneel schenkt de Vereniging Gemeentebelang een gedeelte van de opbrengst aan een lokaal goed doel. Voor de 11de editie van de Nunspeetse Heideloop is gekozen voor Stichting Vrienden van het Noord-Veluws Museum. De Stichting Vrienden van het Noord-Veluws Museum helpt mee in het beheer en de aanschaf van de museumcollectie.

Extra verassing

Als extra verrassing stelt hoofdsponsor BCE ook dit jaar weer een mooi geldbedrag ter beschikking voor een goed doel in onze gemeente. BCE helpt met name organisaties in de zorg succesvol te automatiseren. En naast het hoofdsponsorschap stellen zij daarom een bijdrage aan een goed doel in de zorg beschikbaar. Gemeentebelang heeft hier een aantal aanvragen voor gekregen en in overleg met BCE is de keuze gevallen op Zorggroep Noord West- Veluwe.

Eerdere nieuwsberichten

Column Huis aan Huis: Begrip

Column Huis aan Huis: Begrip

Onderstaande column schreef ons steunfractielid Thomas van den Hoorn afgelopen week voor de Nunspeet Huis aan Huis...