Inschrijving 13e Nunspeetse Heideloop geopend

10 augustus 2021

NUNSPEET – Op zaterdag 4 september zal de dertiende Nunspeetse Heideloop van start gaan op de gebruikelijke locatie bij de speelweide aan de Stakenbergweg in Elspeet. Het jaarlijkse wandel- en hardloopevenement zal vanwege het coronavirus in aangepaste vorm plaatsvinden. Voor de editie van 2021 is vanwege coronamaatregelen gekozen alleen het wandelen te organiseren. Het hardlopen hopen we volgend jaar weer te laten plaatsvinden.

Voorinschrijving geopend
De voorbereiding voor de wandeltocht over de heide is ondertussen in volle gang en op www.nunspeetseheideloop.nl is het inschrijven geopend. Ook is op de website meer informatie te vinden, onder andere over de starttijden.

Er zijn drie wandelafstanden, te weten de 10 km, de 15 km en de 25 km. De routes gaan over (on)verharde paden langs bloeiende heidevelden en door glooiende bossen. En de organisatie heeft goede hoop dat de heidevelden weer prachtig in bloei zullen staan.

 Voedselhulp Nunspeet
Traditioneel schenkt de Vereniging Gemeentebelang een gedeelte van de opbrengst aan een lokaal goed doel. Voor de 13e editie van de Nunspeetse Heideloop is gekozen voor Voedselhulp Nunspeet. Voedselhulp Nunspeet is er voor mensen die door omstandigheden onvoldoende geld overhouden om zichzelf en hun gezin te voorzien van de dagelijkse benodigdheden. Zij bieden ondersteuning door levensmiddelen te geven aan ieder die dit nodig heeft, ongeacht achtergrond en levensovertuiging. Een financieel probleem staat zelden op zichzelf en is vaak onderdeel van een complexer geheel. Zij willen onze dorpsgenoten verder helpen en persoonlijke aandacht geven.

Eerdere nieuwsberichten

Werkbezoeken

Werkbezoeken

De afgelopen maanden heeft Gemeentebelang diverse interessante en zinvolle werkbezoeken afgelegd. Het is niet alleen...