Is toerisme een lust of last?

23 april 2019

NUNSPEET – Ervaren onze inwoners en belanghebbenden de toeristen als lust of als last? Gemeentebelang wil graag weten wat de ervaringen zijn en organiseert daarom op dinsdag 18 juni 2019 een themabijeenkomst over recreatie en toerisme. De bijeenkomst start om 19:30 uur in Villa Vennendal en is toegankelijk voor alle inwoners en belanghebbenden van de gemeente Nunspeet.

De bijeenkomst heeft als doel om bij te dragen aan de ontwikkeling en de toekomst van recreatie en toerisme in de gemeente Nunspeet. Momenteel is de gemeente Nunspeet namelijk druk doende met de invulling van een visie ten aanzien van recreatie en toerisme. En Gemeentebelang vindt het belangrijk daar de inwoners bij te betrekken.

Inwoner centraal

Het belang van de inwoners staat centraal tijdens de bijeenkomst over recreatie en toerisme in de gemeente Nunspeet. Naast twee inleidingen door experts uit de branche zal men aan hand van stellingen van gedachten wisselen over verschillende onderwerpen. Te denken valt onder andere aan: Welke doelgroepen en hoeveel toeristen willen wij (maximaal) aantrekken naar onze gemeente? En wat maakt onze gemeente aantrekkelijk voor toerisme en recreatie of wat juist niet?

Door met elkaar het gesprek aan te gaan hoopt Gemeentebelang de visie van de inwoners van de gemeente ten aanzien van toerisme en recreatie te ontdekken. De uitkomsten van de themabijeenkomst bieden zij dan ook aan de verantwoordelijke wethouder, Marije Storteboom. Alle inwoners en belanghebbenden zijn hierbij van harte uitgenodigd op dinsdag 18 juni bij Villa Vennendal, Vennenpad 5 Nunspeet. De inloop start om 19:00 uur. Vooraf inschrijven is gewenst, dit kan door een mailtje te sturen naar [email protected].

Eerdere nieuwsberichten

Werkbezoeken

Werkbezoeken

De afgelopen maanden heeft Gemeentebelang diverse interessante en zinvolle werkbezoeken afgelegd. Het is niet alleen...