Mark van de Bunte lijsttrekker Gemeentebelang

21 april 2021

NUNSPEET – Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging Gemeentebelang Nunspeet is Mark van de Bunte (31) tot lijsttrekker gekozen. Vanwege de coronamaatregelen was de vergadering volledig digitaal en de leden stemden unaniem in met de voordracht van het bestuur. Met de keuze voor de lijsttrekker trapt Vereniging Gemeentebelang Nunspeet alvast de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 af.

Van Jong Gemeentebelang, bestuursvoorzitter tot wethouder

In de ruime tien jaar dat Mark bij Gemeentebelang rondloopt, heeft hij er zo’n beetje elke taak vervuld. Vanuit Jong Gemeentebelang begon hij in 2010 bij de politieke partij. Hij schreef het jubileumboek toen de vereniging in 2012 vijftig jaar bestond en was al penningmeester en bestuursvoorzitter. Sinds 2018 is hij wethouder met in zijn portefeuille economie, sport en verkeer.

Mark is blij met de steun als lijsttrekker voor Gemeentebelang en wil graag vooropgaan in de verkiezingsstrijd: “Met de steun van de kiezers hoopt Gemeentebelang weer volop mee te doen voor verkiezingswinst. En Gemeentebelang blijft zich inzetten voor alle inwoners van de gemeente Nunspeet, ongeacht geloof, ras of geaardheid. Het is onze kracht dat wij er voor iedere inwoner zijn en kunnen en willen samenwerken met iedereen om onze gemeente nog mooier te maken.”

Het proces om tot de volledige kandidatenlijst te komen is met de aanstelling van de lijsttrekker gestart. In november 2021 kiezen de leden bij de volgende ledenvergadering de volledige lijst met kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Eerdere nieuwsberichten

Column Huis aan Huis: Begrip

Column Huis aan Huis: Begrip

Onderstaande column schreef ons steunfractielid Thomas van den Hoorn afgelopen week voor de Nunspeet Huis aan Huis...