Rustige, maar geslaagde Nunspeetse Lentetocht

25 mei 2024

Vierhouten – Gezellig en een mooie wandeling, dat waren de reacties na een rustige, maar mooie Nunspeetse Lentetocht. Door de slechte weersvoorspellingen was de opkomst laag, maar desondanks kijkt de organisatie terug op een geslaagde editie.

De jaarlijkse wandeltocht, georganiseerd door Gemeentebelang Nunspeet, kon rekenen op minder belangstelling dan normaal, maar de organisatie verklaart dat door de zeer slechte weersvoorspellingen. Pieter-Jan van Rossen: “De hele week leek het vandaag flink te gaan plenzen, voor delen van het land werd zelfs code geel voorspeld. Dan plannen mensen natuurlijk geen wandeltocht. Uiteindelijk viel het gelukkig allemaal erg mee en hielden we het droog.”

Dat de organisatie toch tevreden terugkijkt op het evenement zit ‘m volgens voorzitter Klaas-Jan Kok in de positieve reacties: “Uiteindelijk bleek het best goed wandelweer en waren er weer veel complimenten over de prachtige omgeving en route te horen. Het was een gezellige dag waar de deelnemers volgens ons van hebben kunnen genieten. Dan maken aantallen wat minder uit.”

 

 

Eerdere nieuwsberichten

Column Huis aan Huis: Begrip

Column Huis aan Huis: Begrip

Onderstaande column schreef ons steunfractielid Thomas van den Hoorn afgelopen week voor de Nunspeet Huis aan Huis...