“So this is Nunspeet”

29 december 2018

Nu de kerstdagen alweer enkele dagen achter ons liggen liet ik voor het schrijven van dit stukje in mijn gedachten de afgelopen weken nog eens de revue passeren. Weken die geheel in het teken stonden van de viering van kerst waar op allerlei verschillende manieren invulling werd gegeven.

Zo kon je genieten van verschillende kerstconcerten waar allerlei koren acte de préséance gaven. Of van koor- en samenzangavonden. Of van het Weihnachtsoratorium van Bach of de Messiah van Händel (wel iets verder weg). Of je ging naar een concert waar je kan genieten van schitterende Christmas Carols. Of naar de musical uitvoering “So this is Christmas” die op het marktplein plaats vond. Of alleen met de kerstdagen naar de kerk van jouw keuze gaan.

Kern van de boodschap is dat wij in alle vrijheid zelf die keuze mogen maken of wij ergens wel of niet naar toe gaan. Zelf de keuze mogen maken op welke wijze je hier invulling aan wilt geven. Met respect voor ieders mening hoewel je er zelf misschien anders over denkt. Maar ook de ruimte laten voor diegenen met een andere opvatting en op een andere wijze invulling willen geven aan de viering van kerst. Volgens mij is dat een mooie kerstgedachte maar is dit ook geheel in lijn met het gedachtegoed van Gemeentebelang waar ik mij graag hard voor maak.

Namens alle Gemeentebelangers wens ik iedereen een goede jaarwisseling en een gezond en voorspoedig 2019 toe.

Martin Mol

Eerdere blogs

Oranjekoorts

Oranjekoorts

De stemming in het land werd steeds hoopvoller. Waar de stemming aan het begin nogal gereserveerd was (de meesten...

Geduld is een schone zaak

Geduld is een schone zaak

Afgelopen week zag ik een luchtfoto van de stationsomgeving. Wat een wirwar van machines, kranen, gaten en daartussen...

2 maanden vakantie!

2 maanden vakantie!

Afgelopen donderdagavond hebben we onze laatste raadsvergadering van deze periode gehad. Het was er één met een aantal...