Succesvolle 12e editie Nunspeetse Heideloop

5 september 2020

NunspeetVereniging Gemeentebelang heeft een succesvolle twaalfde editie van de Nunspeetse Heideloop georganiseerd. Vanwege de corona restricties bestond de editie van 2020 voor het eerst alleen uit een wandeltocht, waar men normaliter ook over meerdere hardloopafstanden beschikt.

Veel animo

Er waren verschillende looproutes in de omgeving van De Stakenberg uitgezet, waarbij de wandelaar de mogelijkheid had om 10, 15 of 25 kilometer te lopen. De weersomstandigheden waren goed en mede daardoor was er veel animo voor het evenement. De wandelaars kwamen letterlijk uit alle delen van Nederland om te genieten van de typische Veluwse omgeving in en rond Elspeet.

Bloeiende heidevelden

De wandelaars liepen hun routes hoofdzakelijk over de glooiende heidevelden die ook nog eens prachtig in bloei staan. Er kwamen, net als voorgaande jaren, veel complimenten bij de organisatie binnen dat men de routes en de omgeving bijzonder mooi vindt.

Goed doel

Mede dankzij de hulp van talloze sponsoren zet de Nunspeetse Heideloop elk jaar weer een mooi evenement neer. En traditioneel schenkt men een deel van de opbrengst aan een goed doel. Voor de twaalfde editie is gekozen een cheque te overhandigen aan Historisch Museum Elspeet.

Eerdere nieuwsberichten

Werkbezoeken

Werkbezoeken

De afgelopen maanden heeft Gemeentebelang diverse interessante en zinvolle werkbezoeken afgelegd. Het is niet alleen...