Succesvolle 14e Nunspeetse Heideloop

28 augustus 2022

Vereniging Gemeentebelang heeft een succesvolle veertiende editie van de Nunspeetse Heideloop georganiseerd. Dit jaar voor het eerst met start en finish bij Dorpshuis Horsterhoek te Vierhouten.

Veel animo

Er waren verschillende looproutes in de omgeving van de Elspeetsche Heide uitgezet, waarbij de wandelaar de mogelijkheid had om 10, 15 of 25 kilometer te lopen. De weersomstandigheden waren goed en mede daardoor was er veel animo voor het evenement. De 250 wandelaars kwamen letterlijk uit alle delen van Nederland om te genieten van de typische Veluwse omgeving in en rond Vierhouten en Elspeet.

Bloeiende heidevelden

De wandelaars liepen hun routes hoofdzakelijk over de glooiende heidevelden die ook nog eens prachtig in bloei staan. Er kwamen, net als voorgaande jaren, veel complimenten bij de organisatie binnen dat men de routes en de omgeving bijzonder mooi vindt.

Sponsoren & Vrijwilligers

Mede dankzij de hulp van talloze sponsoren zet de Nunspeetse Heideloop elk jaar weer een mooi evenement neer. Maar naast de sponsoren ook extra dank voor de vele vrijwilligers die deze mooi dag hebben mogelijk gemaakt.

Eerdere nieuwsberichten

Column Huis aan Huis: Begrip

Column Huis aan Huis: Begrip

Onderstaande column schreef ons steunfractielid Thomas van den Hoorn afgelopen week voor de Nunspeet Huis aan Huis...