Tweede editie Nunspeetse Lentetocht

19 mei 2018

Nunspeet – Ondanks een regenachtige start hebben afgelopen zaterdag 19 mei ruim 250 wandelaars deelgenomen aan de 2e Nunspeetse Lentetocht. Deze tocht werd georganiseerd door Vereniging Gemeentebelang.

Er was een route uitgezet door onze schitterende bossen waar het groen nu volop losbarst en je de geur van de lente overal kan ruiken. Vanaf 8 uur ’s ochtend ’s kon er gestart worden bij de Oldtimer “garage” van Villa Vennendal. Al voor half 8 stonden de eerste wandelaars te trappelen om te kunnen beginnen. Er waren wandelaars uit alle delen van Nederland gekomen om in deze prachtige omgeving een tocht te kunnen lopen. Maar er waren ook veel mensen uit onze eigen gemeente die erop uit gingen. Bij terugkomst kreeg de organisatie vele enthousiaste reacties over de originele startlocatie en de mooie route. Daaruit bleek dat er door iedereen volop is genoten.

Tijdens onze tocht zijn er foto’s gemaakt. Deze zijn in de loop van de komende dagen op onze site en op de facebookpagina Nunspeetse Lentetocht te vinden. Eveneens zijn er foto’s op de site van Jan Moll te vinden.

Dank en waardering gaan uit naar alle vrijwilligers van Vereniging Gemeentebelang en hoofdsponsor Cheap-fit. Verder onze dank aan landgoedhotel Villa Vennendal voor het mogen gebruiken van hun prachtige startlocatie en aan fietsverhuur Hoegen voor hun bijdrage. Deze gezamenlijke inzet heeft er mede toe bijdragen dat onze tocht weer goed verlopen is

Eerdere nieuwsberichten

Werkbezoeken

Werkbezoeken

De afgelopen maanden heeft Gemeentebelang diverse interessante en zinvolle werkbezoeken afgelegd. Het is niet alleen...