Social Friday 30-09-2022

2 september 2022

Gemeentebelang Nunspeet organiseert in samenwerking met Straathoekwerk Nunspeet Social Friday op vrijdagavond 30 september 2022
Jongeren, doe mee met Social Friday in Nunspeet

Heel veel jongeren in Nederland willen nieuwe mensen ontmoeten, maar weten niet goed hoe ze dat moeten aanpakken. Herken jij dit? Social Friday has your back! Gemeentebelang en Straathoekwerk  organiseren een Social Friday activiteit in Nunspeet op 30 september 2022. Ook in heel veel andere Nederlandse steden en dorpen wordt Social Friday georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud.

Sociale boost
Door de coronamaatregelen hadden jongeren lange tijd veel minder sociaal contact. “Je ziet nu dat veel jongeren een duwtje in de rug nodig hebben om op sociaal vlak weer beter in hun vel te zitten”, aldus Jolanda van Gerwe. Ze is oprichter van Stichting Join us en organiseert Social Friday. “Dat broodnodige zetje, dat is precies wat Social Friday biedt aan jongeren tussen de 12 en 30 jaar: een gezellige avond met andere jongeren die óók dat duwtje in de rug nodig hebben.” Tijdens deze avond ontmoeten jongeren alleen maar gelijkgestemden die het ook fijn vinden nieuwe mensen te leren kennen. Op tientallen plekken in het hele land kunnen jongeren op vrijdagavond 30 september 2022 anderen ontmoeten tijdens een toffe Social Friday activiteit.

Social Friday in Nunspeet
Gemeentebelang en Straathoekwerk organiseren in Nunspeet de Social Friday activiteit

PubQuiz met 6 rondes met elk een eigen thema: wie is het, sport, waar ligt het, muziek, dieren, films en series. Welk team weet het meeste?

Om 19.30u begint de activiteit. De locatie is Jan van Vuurenstraat 13. Ben jij er gezellig bij? deze  Schrijf je snel in via www.socialfriday.nl!

Organisatie
Social Friday vindt dit jaar voor de eerste keer plaats en is onderdeel van de Week Tegen Eenzaamheid. De avond wordt in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport georganiseerd door Join Us, een stichting die zich inzet voor het verminderen van eenzaamheid bij jongeren.

Eerdere nieuwsberichten

Column Huis aan Huis: Begrip

Column Huis aan Huis: Begrip

Onderstaande column schreef ons steunfractielid Thomas van den Hoorn afgelopen week voor de Nunspeet Huis aan Huis...