Afvalscheiding: uw mening is belangrijk

4 februari 2023

Augustus 2022 ging mijn blog over “De zin van afvalscheiding.” Op deze blog kregen wij leuke en positieve reacties. Door vragen en opmerkingen over afval scheiding zijn wij gaan denken hoe kunnen wij dit breder oppakken.

Binnenkort zal het college van de gemeente Nunspeet met voorstellen komen of en hoe onze afvalscheiding er voor de komende jaren uit zal zien. Voor Gemeente belang Nunspeet een goed moment om hieraan voorafgaand onze inwoners mee te nemen wat hun wensen en ervaringen zijn ten opzichte van het huidige beleid.

Steunfractielid Thomas van de Hoorn, raadslid Corrie Jansen en ik hebben samen een enquête opgesteld. Wij konden meerdere kwaliteiten van ons hierin kwijt. Deze enquête is op 31 januari online gegaan. Persbericht eruit en de volgende dag bij veel wind en regen foto’s gemaakt voor De Stentor. De Stentor heeft gevraagd om een interview af te nemen. Corrie Jansen is samen met de journalist in gesprek gegaan. Alles gaat in een stroomversnelling.

Ik ben benieuwd hoe de enquête ontvangen zal worden door de inwoners van Nunspeet. Dit kunnen wij 1 maart zien bij de telling van de uitslagen. Tot nu toe wordt de enquête goed ingevuld. Daarom wil ik graag via deze blog nog een oproep doen om de enquête in te vullen.

Er staan tussen de vragen door open stukken waar opmerkingen geplaatst kunnen worden. Schroom niet om ideeën, ervaringen en of wensen met ons te delen. Dit kan tot en met 28 februari via nunspeet-gemeentebelang.nl/afval

Petra van Olst

Eerdere blogs

Hoognodig!

Hoognodig!

Toen ik vanaf 2007 tot mijn eerste raadsperiode in 2010 als steunfractielid actief was, overheerste het idee van een...

750!!!  Wonen op ’t Hul Noord

750!!! Wonen op ’t Hul Noord

Wie wil er niet in een passende woning wonen? Passend qua levensfase maar zeker ook passend bij het inkomen. Daarom...